Projecten

Projecten

Zie hieronder een aantal voorbeelden van onze
dienstverlening met voor en na foto’s.

Specialistische reiniging Schoonmaakbedrijf HV Dordrecht

Specialistische reiniging

Voor de reiniging van installaties, systemen, constructies en ruimtes maken we gebruik van de nieuwste reinigingstechnieken, professionele apparatuur en de juiste producten. Ons ervaren team heeft voor iedere opdracht een passende oplossing.

Gevelreiniging Schoonmaakbedrijf HV Dordrecht

Gevelreiniging

Goed en regelmatig gevelonderhoud is van groot belang. Doordat panden worden blootgesteld aan het weer, kan dit een gevel aantasten en beschadigen. U voorkomt hoge herstelkosten en houdt het pand mooi door deze tijdig te laten reinigen en impregneren. Laat u kosteloos en vrijblijvend adviseren door een van onze specialisten. Klik hier.

Tegelreiniging Schoonmaakbedrijf HV Dordrecht

Tegelreiniging

Tuintegels schoonmaken is één van onze specialismen. We gebruiken uitsluitend de beste materialen en houden altijd rekening met het soort tegels. Op basis van de tegel kiezen we voor een stoombehandeling of hoge/lage druk behandeling met heet/koud water. Hierbij nemen we de voegen mee zodat onkruid, mos, gras en vuil worden verwijderd. Indien nodig zorgen we voor nieuwe vulling in de voegen en worden de gereinigde voegen opnieuw ingeveegd.

Damwandreiniging Schoonmaakbedrijf HV Dordrecht

Damwandreiniging

Met een milieuvriendelijk reinigingsmiddel geven we iedere damwand weer een frisse uitstraling. Dit kan op verschillende manieren:
• Met een milieuvriendelijke shampoo onder hoge druk;
• Met een tuckerpole systeem en gedemineraliseerd osmosewater waardoor we tot 13,5 meter zonder hoogwerker kunnen wassen.
U verlengt de levensduur van de damwand door deze twee keer per jaar te laten wassen.